NAROČILA

Če želite naročiti kostume vas vabim, da me kontaktirate preko kontaktnega obrazca ter mi na kratko predstavite svoje želje.

Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času. Praviloma vse svoje stranke povabim na individualni posvet, v sklopu katerega poteka svetovanje o možnostih in primerni izbiri blaga.
 

Pri naročanju obstajata dve možnosti:

  • Prinesete dodelano skico, opise ter študijo na kateri bo izdelava kostumov temeljila. Materiale imate že izbrane ali pa jih glede na izbor v skladišču izberemo skupaj.
     
  • Mnogokrat naročnik nima pripravljene študije kako naj bi kostum izgledal, zato se poslužujemo tudi strokovnega svetovanja ob pomoči strokovnjakov oblačilne dediščine. Za vas opravimo bistveno študijo, ki je pomembna za pravilno izdelavo želenega kostuma, izrišemo skico kostuma, pripravimo ustrezne kroje in izberemo materiale.
     

Na našem prvem sestanku bomo skupaj izpolnili tudi kratek obrazec s ključnimi podatki, na podlagi katerih lahko pripravimo predračun.


Na vsa vprašanja sem dosegljiva na elektronskem naslovu: info@unikatni-kostumi.si ali na telefonski številki: 031 504 719.